Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így néz ki egy szépségkirálynő ruhatára

2016.06.16

– Szeretem, ha az öltözékem csinos és praktikus is egyszerre. A szepsegkiralyno.jpeghétköznapokon minden szettemnek a farmernadrág az alapja, és ezt kombinálom vagy egy pulóverrel, vagy egy csinosabb inggel. Egyetlen szabályom van: valami nőies mindig legyen rajtam, ha más nem, egy szép magas sarkú, így sosem vagyok slampos. Persze vannak igazán elegáns, dizájner darabjaim, amelyek nem jönnek velem szemben az utcán. Szerencsére sok rendezvényre, gálára járunk a kedvesemmel, így van alkalmam ezeket is viselni – árulta el a szépségkirálynő.

 
Szeret partikra járni, ilyenkor bújik bele az elegáns ruháiba

Ági számára nem volt mindig természetes a vásárolgatás, sőt sokáig csak akkor ment ruhaüzlet közelébe, ha szüksége volt valamire.

– Érdekes, hogy a párom, Csaba nagyobb divatrajongó, mint én, sőt igazából ő szerettette meg velem a vásárlást. Ő jobban képben van az éppen aktuális divattal, mint én, sőt abba is beleszól, hogy kisfiunknak milyen ruhákat vegyünk – mesélte Ági.

 
Gyűjti a baseballsapkákat 

A szépségkirálynő állítása szerint gyűjtögető típus, szinte sosem dob ki semmit, így az sem meglepő, hogy van olyan ruha a szekrényében, amit 15 évvel ezelőtt vásárolt.

– Ha néha szortírozok, akkor a húgom szokott válogatni, de ami nem kell neki, azok mennek vissza a vállfára – folytatta a modell. – Mindig is vigyáztam a ruháimra, ez gyerekkorom óta így van. Sosem felejtem el, amikor általános iskola alsó tagozatában kitűnő lett a bizonyítványom, azt kértem a szüleimtől, hogy vigyenek el egy olyan bevásárlókörútra, mint amilyen a filmekben van. Életem egyik legjobb élménye volt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy máig ott lapul az egyik polcon egy szoknya, amit akkor vettem. A magas sarkú cipő sohasem hiányozhat a lábáról

Kezdetben munkaruha volt

Az eredeti farmernadrág egy bizonyos fajta sávolykötésű pamutszövetből, a „denim”–ből (farmerszövetből) készül, jellemzően kék színű. A farmernadrág eredete a 19. századra nyúlik vissza, amikor munkaruhaként hordták, de a 20. század második felében már divatcikk lett, és más ruhadarabokat is készítettek a farmerszövetből.

forrás: blikk.hu