Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elképesztő indokkal rúgta ki főnöke a pincérnőt

2016.05.26

A hölgy bűne annyi volt, hogy nem volt hajlandó a munkaruhaként előírt bikinit felhúzni, miközben egy másik lánynak ingyen műmelleket ajánlott főnöke.

Egyre nagyobb sikerrel működik az Egyesült Államokban a Bikini Sports Bar and Grill hálózat, melynek nevében benne foglaltatik a specialitása is: ezen a helyen ugyanis csinos, bikinit viselő hölgyek szolgálják fel az ízletes húsokat és hűsítő italokat. Az étteremlánc ügyvezetője, Doug Guller sajátos szabályrendszerrel dolgoztat: pincérnőinek előírta, hogy fürdőruhafelsőt kell viselniük, ám ezt az egyik új alkalmazottjának elég volt egy alkalommal megtagadnia, azonnal kirúgta.

 Elképesztő indokkal rúgta ki főnöke a pincérnőt
– Nálunk nem jöhetsz pólóban, itt bikinit, farmershortot és cowboycsizmát viselünk. És amúgy sem láttam rajtad az elhivatottságot. Ki vagy rúgva. – mondta Guller a szerencsétlen lánynak.

A férfi cégvezetési módszerei egyébként is érdekesek. Egy másik pincérnőjének ugyanis ingyen felajánlott egy mellnagyobbító műtétet, amennyiben a hölgy leszokik arról, hogy munkaidőben a telefonját nyomkodja.

A történteket egyébként a CBS televíziócsatorna egyik műsorának kamerája is rögzítette, és a felháborodott tévénézők azóta azt követelik, hogy Guller vegye vissza a kirúgott alkalmazottját.

forrás: www.borsonline.hu